søndag den 15. april 2012

Lidt flere aktiviteter i haven i dag. Vi er ikke helt klar til at sætte prikleplanterne ud endnu - eller det vil sige: det skal helst være lidt varmere i vejret inden de kommer ud. Al den jord som er udlagt til folde er nu sået, og vi har kun tilbage at vente på vejret og varmen kommer, så det hele kommer til at spire. Her til morgen var der stadig lidt frost på jorden, så vi må væbne os med yderligere lidt tålmodighed.

Der var en helt særlig stemning i haven her til morgen. Der var meget stille, ingen vind meget let frost og det mest fantaktiske lys fra solopgangen.


Sidste efterår satte vi ca. 600 tulipaner i "den fine del af haven", nu er de lige ved at komme i blomst. Det skal blive meget spændende om de kommer til at tage sig ud som vi forventer. Der kan i alle tilfælde ikke gå ret lang til før der sker noget.
Her fræses komposteret hestemøg ned i det områder hvor der skal være kartofler. Kartofler trives bedst i en humusrig jord med meget næring. Derfor er det i området til kartofler hestemøget prioriteres lagt ud.

Klar til såning og sætning i køkkenhaven - en pausebænk er der også blevet plads til.
Her blandes dækafgrøder og græsfrø til folden hvor heste kyllinger og ænder skal gå.
Prikleplanter drives i drivhus lidt endnu. Her er primært kål, men der er også tagetes, tomater og div. græskar og squash.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar